Ошибка
  • XML Parsing Error at 1:84. Error 9: Invalid character

Обираємо РРО з нового Державного реєстру

05.05.2017 13:28 Карина
Печать PDF

Консультация от постоянного партнера ТМ "АРКАДА-ГРАНД" ГФС Киевского района г.Одессы

www.arkada.od.ua

 

Обираємо РРО з нового Державного реєстру

ДПІ у Київському районі м. Одеси ГУ ДФС в Одеській області інформує, що наказом ДФС України від 20.04.2017 р. №275 затверджено новий Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій.


Як і раніше, Держреєстр РРО складається з двох основних розділів: Реєстратори розрахункових операцій, дозволені до первинної реєстрації, який нараховує 79 РРО та Реєстратори розрахункових операцій, первинна реєстрація яких заборонена. До вказаного переліку включено 70 РРО.


Окрім того реєстр містить перелік із 5 РРО, які взагалі виключені з Державного реєстру в 2016-2017 роках та експлуатація яких не дозволяється.


Окремо зауважимо, Державний реєстр РРО доповнився новим автоматом із продажу товарів (послуг) PSS ND-74 SELF-POS із версією внутрішнього програмного забезпечення MX 703.02 (позиція 77 Державного реєстру РРО).


Довідково повідомляємо, що наказ ДФС від 17.02.2017 №102 «Про затвердження Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій» визнано таким, що втратив чинність.

 

Основной сайт ТМ "Аркада-Гранд" - www.arkada.od.ua.

Следите за новостями и публикациями, подписавшись на:
РАССЫЛКУ ДЛЯ БУХГАЛТЕРА или
РАССЫЛКУ ДЛЯ ВЛАДЕЛЬЦА и РУКОВОДИТЕЛЯ БИЗНЕСА

Обновлено 05.05.2017 13:32
 

Newsflash

Якщо об’єкт нерухомості не є об’єктом оподаткування то декларація з податку на нерухоме майно не подається

Консультация от постоянного партнера ТМ "АРКАДА-ГРАНД" ГФС Киевского района г.Одессы

www.arkada.od.ua

 

Якщо об’єкт нерухомості не є об’єктом оподаткування то

декларація з податку на нерухоме майно не подається

Відповідно до п.п. 266.7.5 п. 266.7 ст. 266 Податкового кодексу України платники податку – юридичні особи самостійно обчислюють суму податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, станом на 1 січня звітного року і до 20 лютого цього ж року подають контролюючому органу за місцезнаходженням об’єкта/об’єктів оподаткування декларацію за формою, встановленою у порядку, передбаченому ст. 46 ПКУ, з розбивкою річної суми рівними частками поквартально.

Щодо новоствореного (нововведеного) об’єкта житлової та/або нежитлової нерухомості декларація юридичною особою – платником подається протягом 30 календарних днів з дня виникнення права власності на такий об’єкт, а податок сплачується починаючи з місяця, в якому виникло право власності на такий об’єкт.

Об’єктом оподаткування податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, є об’єкт житлової та нежитлової нерухомості, в тому числі його частка (п.п. 266.2.1 п. 266.2 ст. 266 ПКУ).

Перелік нерухомого майна яке не є об’єктом оподаткування   визначено  п.п. 266.2.2 п. 266.2 ст. 266 ПКУ.

Тобто, якщо суб’єкт господарювання є власником житлової та/або нежитлової нерухомості та має документальне підтвердження віднесення даного об’єкта до категорій, визначених п.п. 266.2.2 п. 266.2 ст. 266 ПКУ, то такий суб’єкт господарювання звільняється від обов’язку подавати податкову декларацію з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

 

Основной сайт ТМ "Аркада-Гранд" - www.arkada.od.ua.

Следите за новостями и публикациями, подписавшись на:
РАССЫЛКУ ДЛЯ БУХГАЛТЕРА или
РАССЫЛКУ ДЛЯ ВЛАДЕЛЬЦА и РУКОВОДИТЕЛЯ БИЗНЕСА

п»їп»їп»ї