Ошибка
  • XML Parsing Error at 1:84. Error 9: Invalid character

Нові правила видачі ліцензії на роздрібну торгівлю алкоголем та тютюном

05.05.2017 13:24 Карина
Печать PDF

Консультация от постоянного партнера ТМ "АРКАДА-ГРАНД" ГФС Киевского района г.Одессы

www.arkada.od.ua

 

Нові правила видачі ліцензії на роздрібну торгівлю алкоголем та тютюном

ДПІ у Київському районі м. Одеси ГУ ДФС в Одеській області інформує про те, що Наказом ДФС України від 14.04.2017 р. № 266, внесено зміни до Рекомендацій щодо організації роботи головних управлінь ДФС України із приймання документів та видачі ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.


Змінами, зокрема, передбачено, що ліцензія на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами видається на підставі заяви, поданої суб’єктом господарювання до головного управління за місцем провадження торговельної діяльності безпосередньо уповноваженою особою заявника, надісланої рекомендованим листом або переданої через ЦОП, створені у ДПІ (крім створених у ДПІ в м. Києві).

У заявах про видачу цих ліцензій зазначається, зокрема, вид господарської діяльності.


У разі подання заяви через ЦОП уповноважена особа здійснює прийом документів та забезпечує їх передачу за реєстром до структурного підрозділу головного управління, до функцій якого належить здійснення загального діловодства, протягом одного робочого дня з моменту їх отримання.


Невідповідність розміру плати за ліцензію виду господарської діяльності, на провадження якого заявник подав документи, та невідповідність поданих документів умовам провадження діяльності, що ліцензуються, більше не є підставами для прийняття рішення про відмову у видачі ліцензії.

 

Ліцензія видається заявнику або уповноваженому на те представнику заявника за довіреністю при пред’явленні ним документа, що посвідчує особу.

 

 

 

 

Основной сайт ТМ "Аркада-Гранд" - www.arkada.od.ua.

Следите за новостями и публикациями, подписавшись на:
РАССЫЛКУ ДЛЯ БУХГАЛТЕРА или
РАССЫЛКУ ДЛЯ ВЛАДЕЛЬЦА и РУКОВОДИТЕЛЯ БИЗНЕСА

Обновлено 05.05.2017 13:25
 

Newsflash

С праздником Святой Троицы!

Коллектив ТМ "Аркада-Гранд" и "Сарафан" поздравляет Вас с великим праздником Святой Троицы!

Троица – один из главных христианских праздников, обозначает сошествие Святого Духа на апостолов, которое им обещал Иисус Христос перед Своим вознесением на небеса. Сошествие Святого Духа указало на тройственность Бога — «Бог Отец творит мир, Бог Сын искупает людей от рабства дьяволу, Бог Дух Святой освящает мир через устроение Церкви».

С этого дня Бог послал апостолам дар говорить на разных языках. И именно Троица считается Днем рождения Церкви.

На Троицу осуществляется  одна из наиболее красивых и торжественных служб в году.

Все православные храмы в этот день украшены ветвями березы, сирени, клена – они символизируют обновление души.

В этот день принято украшать свои дом зеленью и цветами, поэтому народное название Троицы – Зеленое воскресенье. Ветками завешивают вход в жилище, траву рассыпают на полу, цветами украшают окна. Считается, что зелень на Троицу обладает особенными свойствами.

www.arkada.od.ua www.sarafan.od.ua

п»їп»їп»ї