Ошибка
  • XML Parsing Error at 1:84. Error 9: Invalid character

За неподання звіту про суми податкових пільг передбачено штраф

14.03.2017 16:46 Карина
Печать PDF

Консультация от постоянного партнера ТМ "АРКАДА-ГРАНД" ГФС Киевского района г.Одессы

www.arkada.od.ua

 

За неподання звіту про суми податкових пільг передбачено штраф

ДПІ у Київському районі м. Одеси  ГУ ДФС в Одеській області повідомляє, що Податковим кодексом України передбачено подання відомостей про суми коштів, не сплачених до бюджету в зв’язку з отриманням податкових пільг (суми отриманих пільг) у вигляді звіту про суми податкових пільг. Даний звіт затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2010 року №1233. Відтак за неподання або несвоєчасне подання звіту про суми податкових пільг застосовуються штрафні санкції, передбачені п. 120.1 ст. 120 ПКУ.


При цьому нормами Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачено, що відсутність податкового обліку, порушення керівниками та іншими посадовими особами підприємств, установ, організацій встановленого законом порядку ведення податкового обліку, у тому числі неподання або несвоєчасне подання аудиторських висновків, подання яких передбачено законами України, тягне за собою накладення штрафу у розмірі від п’яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Дії, вчинені особою, яку протягом року було піддано адміністративному стягненню за те ж порушення, тягнуть за собою накладення штрафу у розмірі від десяти до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Нагадаємо, що станом на 31.12.2016 року Державною фіскальною службою України затверджено довідники пільг:


- Довідник №81/1 податкових пільг, що є втратами доходів бюджету;


- Довідник №81/2 інших податкових пільг.

У довідниках надано перелік пільг із податку на прибуток, ПДВ, плати на землю, акцизного податку, місцевих податків та зборів, оподаткування неприбуткових установ і організацій, а також початок та кінець дії пільг. Зазначені довідники застосовуються при заповненні Звіту про суми податкових пільг.

 

 

 

Основной сайт ТМ "Аркада-Гранд" - www.arkada.od.ua.

Следите за новостями и публикациями, подписавшись на:
РАССЫЛКУ ДЛЯ БУХГАЛТЕРА или
РАССЫЛКУ ДЛЯ ВЛАДЕЛЬЦА и РУКОВОДИТЕЛЯ БИЗНЕСА

Обновлено 14.03.2017 16:48
 

Newsflash

Первомай — Праздник весны

Первомай Праздник весны, День международной солидарности трудящихся .

Этот праздник  берет свое начало в  Америке, в 19 веке. В этот день 1886 года в Чикаго американские рабочие вышли с протестами на улицы, требуя ввести восьмичасовый рабочий день. Забастовка  и   митинг переросли  в кровопролитные стычки с полицией.

В июле 1889 в память о погибших, Парижский конгресс ІІ Интернационала объявил 1 мая Днем солидарности рабочих всего мира.г.,

Однако Майские праздники имеют еще более древнюю историю.

 

п»їп»їп»ї