Ошибка
  • XML Parsing Error at 1:84. Error 9: Invalid character

Документи сільськогосподарським підприємствам для переходу на IV групу єдиного податку слід подати не пізніше 20 лютого

30.01.2017 16:55 Карина
Печать PDF

Консультация от постоянного партнера ТМ "АРКАДА-ГРАНД"  ГФС Киевского района г.Одессы www.arkada.od.ua

30.01.17

Документи сільськогосподарським підприємствам для переходу на IV групу єдиного податку слід подати не пізніше 20 лютого


Для переходу на спрощену систему оподаткування або щорічного підтвердження статусу платника єдиного податку IV групи сільськогосподарські товаровиробники подають не пізніше 20 лютого поточного року:


· загальну податкову декларацію з податку на поточний рік щодо всієї площі земельних ділянок, з яких справляється податок (сільськогосподарських угідь (ріллі, сіножатей, пасовищ, багаторічних насаджень), та/або земель водного фонду внутрішніх водойм (озер, ставків та водосховищ), – контролюючому органу за своїм місцезнаходженням (місцем перебування на податковому обліку);

 

· звітну податкову декларацію з податку на поточний рік окремо щодо кожної земельної ділянки – контролюючому органу за місцем розташування такої земельної ділянки;


· розрахунок частки сільськогосподарського товаровиробництва – контролюючим органам за своїм місцезнаходженням та/або за місцем розташування земельних ділянок за формою, затвердженою центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної аграрної політики, за погодженням із центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну податкову та митну політику;


· відомості (довідку) про наявність земельних ділянок – контролюючим органам за своїм місцезнаходженням та/або за місцем розташування земельних ділянок.


У відомостях (довідці) про наявність земельних ділянок зазначаються дані про кожний документ, що встановлює право власності та/або користування земельними ділянками, у тому числі про кожний договір оренди земельної частки (паю).


Необхідні документи для набуття і підтвердження статусу платника єдиного податку четвертої групи слід подати до контролюючого органу за своїм місцезнаходженням (місцем перебування на податковому обліку).


Форма розрахунку частки сільськогосподарського товаровиробництва затверджена наказом Мінагрополітики від 26.12.2011 р. №772. Форма податкової декларації платника єдиного податку четвертої групи затверджена наказом Міністерства фінансів України від 19.06.2015 р. №578.


Основной сайт ТМ "Аркада-Гранд" - www.arkada.od.ua.


 

Следите за новостями и публикациями, подписавшись на:

РАССЫЛКУ ДЛЯ БУХГАЛТЕРА или
РАССЫЛКУ ДЛЯ ВЛАДЕЛЬЦА и РУКОВОДИТЕЛЯ БИЗНЕСА

Обновлено 08.02.2017 12:21
 

Newsflash

Первомай — Праздник весны

Первомай Праздник весны, День международной солидарности трудящихся .

Этот праздник  берет свое начало в  Америке, в 19 веке. В этот день 1886 года в Чикаго американские рабочие вышли с протестами на улицы, требуя ввести восьмичасовый рабочий день. Забастовка  и   митинг переросли  в кровопролитные стычки с полицией.

В июле 1889 в память о погибших, Парижский конгресс ІІ Интернационала объявил 1 мая Днем солидарности рабочих всего мира.г.,

Однако Майские праздники имеют еще более древнюю историю.

 

п»їп»їп»ї